Feb. 27, 2012

Addig is... / Until...

...míg el nem készülnek azok, amiken éppen munkálkodom, megmutatom ezeket a szolidan elegáns nyakláncokat, mert ugyan a képeket már rég feltöltöttem a kellő helyre, itt valahogy elfelejtettem posztot írni belőle. 
 
Te mihez vennéd fel? :)

...I'm not finished with newbies I'm working on, I'll show you these moderately elegant necklaces. I have uploaded the pics a couple of weeks ago but then somehow forgot to write a post...

What would you wear them with? :)

Marcipán, aranysárga (vagy ki tud erre jó nevet? :)), csokibarna - Marzipan, goldenrod, chocolate brown

Áttetsző királykék - Transparent deep royal blue

Feb. 26, 2012

Helyzetjelentés virággal - Status report with flowers

Kidobáltam, átcipeltem, összeszereltem, és válogattam az utóbbi két napban. Most kicsit átláthatóbb. De még nincs vége (a képen nem látható, a szemben lévő polcról például egészen nem véletlenül nem készült kép...). A mostani állás (hm, látszik, hogy némiképp megnőtt a frit és porkészlet a legutóbbi fotó óta :)):
I've thrown out, I've toted, I've put together and then sorted for the past two days. Now the mess is a bit clearer to see through. I'm not finished yet (well, not photographing the shelves on the opposite wall was ever so intentional...). So this is how it looks right now (well, there seems to be a significant increase in my frit and powder section since the last picture taken :)):

Tájkép, nagy fritesüvegek az asztal hasában - Landscape, with the larger jars of frit underneath my desk
Asztal mindenféle apró izével - Desktop with all sorts of thingies
És egy pénteki beszerzés (ha már akkor szilikonos sütőforma nem volt, bánatomban vettem egy ilyet... :) *), most itt laknak a picike darab üvegek, szín szerint szétválogatva. A feliratozás még hátravan. 
And this is what I got on Friday (well, I actually went to get a set of silicone chocolate moulds but they eaither already sold out or never arrived to the store so I got this to ease my sorrow :)). I sorted all my scrap pieces of glass and arranged them in this handy little drawer cabinet. All I have left is labeling. :)

Szortírozva - All sorted out
És ezeket meg még nem is mutattam (pedig már nagyon régóta virágoznak, mint az őrült):
And I haven't even shown you these (though they have bleen blooming like crazy for quite a long time):

Ezt látom a dolgozószoba ablakában :) - This is what I see in the window of the erm, "studio" :)

Konyhaablak I. / Kitchen window 1.

Konyhaablak II. / Kitchen window 2.
Olyan jó nézni őket minden nap :)

It's so good just looking at them every day :)

*de hála Emőkének, végül úgy tűnik, még szilikonos csokiforma is lesz :)))

Feb. 24, 2012

Paletta - Palette

Éppen rendszerelek a kis műhelykuckóban, mert már kezd (?) átláthatatlan lenni a sok mindenféle. Kicsit rendszereztem a fotók között is, és készítettem egy palettát, színes kis pöttyökből, meg buborékosokból. Lehet szemezgetni :) 
(És remélem, a rendszerelés eredményét is meg tudom majd mutatni. Bár vannak még nagy terveim, hogy hogy szeretném kicsit átalakítani a helyet, de ez, azt hiszem, még egy ideig várat magára :))

I am systematically tidying my nook of a studio, rearranging things because it's starting (?) to get a bit errr, chaotic there. I also rearranged a set of pictures and created a palette from my little colourful and bubbly studs. Enjoy :) 
(And I sure hope that I'll be able to show the result of the tidying up tomorrow. Though I have some bigger plans to rearrange the entire workspace but I guess that will have to wait a couple of months... :))

Színorgia - Colorgy

Bohó buborékok - Boho bubbles

Feb. 6, 2012

Bohemian rhapsody

Kicsit belendültem a csillagosdiba karácsonykor, de gondoltam, miért is ne lehetne belőlük bohém nyaklánc? 
Neked milyen színben tetszene? :)

I made tons of stars (well, okay, not literally tons but let's say I made a lot :)) before Christmas and I thought why not make boho necklaces featuring them? 
What colour(s) would you prefer? :)

Szilvarózsaszín - Plum

Jádezöld - Jade green

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...