Jun 16, 2011

Csíkos kis romantika - Streaky romance

Lett mindenféle új, csak nem győzöm fotózni-szerkeszteni-feltölteni. Főleg, ha szélvihar is van közben. Meg holdfogyatkozás (le tudom ám írni, a FB-s bejegyzés tanúságával ellentétben, csak néha kimarad-beugrik egy-egy betű :D). Mutatok akkor most két csíkosat: egy rózsaszín nyakláncot, és egy szivárványos gyűrűt. 
(ja, és a nappali határozottan alakul :))

I made some new stuff but I just can't cope with all the photography, editing and uploading tasks. Especially when we have a windstorm (during picture-taking, grrr). Or a lunar eclipse. So here come two striped ones: a pink necklace and a rainbow ring.
Már az Etsy-n / Already on Etsy

5 comments:

  1. Nagyon szépek! Hú... az a rózsaszín különösen. Amióta lányos anya lettem első dolgom a ruhaüzletekben a rózsaszín felhozatalt megnézni! Ha ezt mondjuk a gimis vagy fősulis ismerőseim látnák! :-D

    ReplyDelete
  2. Köszi! :) Én se vagyok egy rózsaszín alkat, úgyhogy rám is néznének furán :) Pedig (még :)) nincs lányom :)

    ReplyDelete
  3. Szerintem nagyon szep tud lenni a rozsaszin.....bizonyos arnyalatai...:) Es persze szamit az is, hogy mivel es hogy...:) Ez itt egy szeprozsaszin!:)

    ReplyDelete
  4. Köszi, Judit! :) (én meg kezdek aggódni, mert mostanában rózsaszíneket is csinálok. lassan még hordani is kezdek majd?? :D)

    ReplyDelete
  5. En is igy voltam ezzel....s napokban vettem (ven fejemmel!!) egy ilyesmi rozsaszin bluzt (vagy mi az:)) ...De nem habosbabos, nem barbis:))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...