Jun 6, 2011

Hétfői tervek még idejében / Monday plans just in time

(Hú, megint kimaradt egy hétfő.) A múltkor írtam a polcos tervet, jelentem, múlt pénteken sikeresen fel is kerültek a polcocskák némi matekozás után a falra az asztalom fölé:


(Well, I missed another planning Monday.) Last time I mentioned my plans with those cute little IKEA shelves, well, last Friday they finally made it up on the wall above my desk:

Porok, fritek, és még van hely egy pár üvegnek / Powders, frits, and I still have place for a couple of jars

Na jó, ez nem terv volt, de azért meg akartam osztani :)) Az e heti terv továbbra is a rendrakás, üvegek rendszerezése (ez is már részben megvan, mint az látszik a képen), és leginkább fotózás, valamint ezután az Etsy és a Meska boltom karbantartása. A FB-ról nem is beszélve (ahol, ha tetszenek az ékszereim, lehet "lájkolni" :)).
És mivel pénteken Budapesten is lesz Etsy Craft Party, arra is készülök. És még van egy félkész újdolog, ami remélem, nemsokára kész lesz, és megmutathatom. És persze azok, amiket kértek tőlem.
Hát, ennyi most elég is lesz a hétre, azt hiszem... :) Mások terveit Vadjutkánál nézhetitek meg.



Okay, so far that wasn't a plan but I wanted to share it with you :)) The plans for this week include tidying up my desk and to systematize my glasses (which is partially done as you can see in the pic). And pictures, pictures, lots of pictures to take and maintain my Etsy and Meska shops. And of course FB. (Where, by the way, feel free to "like" my page if you like my jewelry :)). 
And since there will be an Etsy Craft Party in Budapest as well on Friday, I want to get a couple of things done for that. Aaaand there is something half-done that I hopefully will finish soon and can show you :)) And of course I'd like to finish some stuff that I've been asked to make.
Well, I guess that will do for this week :) Check out others' Monday plans at Vadjutka's site.

5 comments:

  1. egyszer nekem sem artana egy ilyen tudatos hetfo!:) De asszem sajnos remenytelen, mint az ujevi fogadalom!:)

    ReplyDelete
  2. Hát, próbálkozom, aztán majd meglátjuk, mi lesz belőle, a polcfelrakás se egy hét volt :D (bár azt sajna nem tudtam volna egyedül)

    ReplyDelete
  3. Hű, de szép rend - irigykedem :-)

    ReplyDelete
  4. Hmm, hmm, vajon az asztal mér' nem látszik a képen? :D

    ReplyDelete
  5. :)........:)de a polc gyönyörű és csodás rend uralkodik tényleg:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...