Sep 16, 2011

Alakulás - Transforming

Nem voltam kibékülve az eddigi fejléccel. Nem volt vele semmi különösebb bajom, szeretem ezt a fotót, pár éve Oxfordtól nem messze készítettem Churchill szülőházának hm, "kertjében" (én csak szeretném, ha tizedekkora "kertem" lenne... :)), de hát lássuk be, nem sok derül ki ez alapján rólam, illetve az üvegeimről. No de siettem, valamit kellett, hirtelen ezt kaptam elő. Most összeállítottam egy újat, üvegeset, de ennek még a széltével nem vagyok kibékülve. Úgyhogy alakul ez még... 
Szerintetek milyen? Javaslatokat, ötleteket senki ne tartson magában :) 

I wasn't quite satisfied with my previous header. I wasn't particularly dissatisfied with it, I like this photo a lot - I took it a couple of years ago not far from Oxford, at the park surrounding Blenheim Palace (where Sir Winston Churchill was born, by the way. Oh, I just wish I had the tenth of such a garden... :)). But, let's face it, if anyone takes a look at that they won't have any idea of my glasses or what this blog is about. Well, I was in a hurry and had to act quickly so I chose that. Now I have arranged a new one, full of glasses - but this one is not wide enough (why did I have to play around with the default width settings... :D) so I guess I will have a new(er new) one soon... 
What do you think about it? If you have any ideas or advice, do not hesitate to share it with me :)

8 comments:

  1. hűűűű! nagyon klassz az új fejléc, olyan te-s :)

    ReplyDelete
  2. Nekem nagyon sokáig volt kisképecskés, alkotásokkal teli fejlécem, aztán egy idő után besokaltam tőle... így is elég sokkkk vagyok, + még a fejléc is... ebből kifolyólag, ha elfogadsz tőlem egy aprócska megjegyzést, akkor az alapötleted jó, csak a "kevesebb néha több" elvet is építsd bele... és már szuper is lesz!

    ReplyDelete
  3. hát igen, amúgy nekem is sok ez így kicsit, csak mit hagyjak ki?? :D de én is úgy gondoltam, hogy ez meg lesz ritkítva, csak még érlelem, hogy mi maradjon, mi menjen. És köszönöm! :)

    ReplyDelete
  4. Fotónak jót választottál... szerintem mindig olyan termékét kell, ami nagyon belülről jött, és akkor remény szerint a szemlélőnek is átmegy a kisugárzása:-) A felirat betűin nem probálsz meg valamit? Talán még azzal lehetne izgalmassabbá tenni?!Hmmm?

    ReplyDelete
  5. Panna, nagyon jó irányba változtattál!
    Csatlakozom Colette-hez, hogy én is valamit a betűkkel kezdenék még. Nekem a feliratok így túl zizik emellett a jókedvű, színes nyakék mellett. Ha a szövegben van valami rendszer, akkor az egy kellemes kontraszttal szépen ki tudja emelni a játékos színeket, formákat!

    ReplyDelete
  6. Colette, Klári, köszönöm a véleményeteket :) Igazából ebbe a betűtípusba teljesen beleszerettem, talán pont azért, mer tolyan zizi (:D), a névjegykártyámon meg a matricáimon meg a fülbevalótartóimon is ez van. Még ezt emésztem, hogy ide a fejlécbe milyen másik legyen, ami jobban passzol, és nekem is tetszik - igazából nem vagyok grafikus messziről sem, csak megyek a folyton magam feje után :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...