Sep. 6, 2011

Kékalába :) / Birdie

Egy hete már, hogy készül ez a poszt, csak vagy elfelejtettem fotózni, vagy elfelejtettem posztolni, illetőleg beindult az iskola (szomorú nap volt ez sokaknak, tudom...) és a kezdéssel járó kismillió mindenféle dolog. 

Colette hirdetett meg még augusztus végén egy zsákbamacska-játékot, ott pályáztam meg a "tulipánfá"-t. Pont egy hete meg is érkezett ő, a gyöngyenjáró, azóta a nappalit díszíti. Köszönöm, Colette, ezúton is! :)


It's been a week since I've been planning to write this post but I either forgot to take pictures or forgot to post or school started (sad day for a lot of kiddos, I know...) and I had a zillion other things to arrange and do.


At the end of August Colette had a fun pig-in-a-poke game at her site and that's where I went for the bag "Magnolia". Last Tuesday I got the little package with this folk song inspired bird (there is a beautiful Hungarian folk song about a bird that has blue feet and green wings) which adorns our living room ever since. Thank you, Colette! :)3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...