Nov 27, 2011

ÚjrAdvent - Advent-ure

Játék volt Colette-nél, mint már említettem volt a múltkor, és végül csak elkészültem az újrahasznosítás jegyében alkotott koszorúmmal. Nem pont olyan lett, mint ahogy azt előre elgondoltam, de sebaj: jövőre majd alaposabban átgondolom a dolgot :)
Az alap valaha nagyon finom tokaji fehérbort tárolt magában: szép olivazöld színű üveg darabokra törve, összeolvasztva (ez a témakör amúgy is izgatja már egy ideje a fantáziámat, úgyhogy lesz folytatás... csak még nem tudom, mikor :) és akinek kék színű üvegcséje-palackja van, ki ne dobja, hanem esetleg gondoljon rám! :)). Erre tavalyról maradt fahéjrudakat, csillagánizst és masnit raktam (ezeket mind díszítőelemnek vettem még a tavalyi ajándékok csomagolásaira), illetve szintén jó ideje a polcon lakó illatos mécseseket. Külön büszkeséggel tölt el, hogy a ragasztópisztollyal ezúttal 1. nem égettem meg magam 2. nem ragasztóztam-szálacskáztam össze mindent. 

Colette had a fun game at her blog: we had to make Advent wreath out of recycled materials so this is what I came up with. Next year I'll have to work a bit further on this one :)
The base is fused glass made of the beautiful olive green bottle of a fine Tokaj wine. I adorned it with cinnamon sticks, star anise and a golden bow that are leftovers from last year's Christmas gift decorations I made. The tealights have also been sitting on a shelf for quite a while. I am especially proud of myself because 1. I haven't burnt myself with the glue gun 2. haven't glued over everything around me (that's kinda tricky with the glue gun...).

10 comments:

  1. Ki gondolta volna, hogy olvasztott Tokayis üveg annyira hasonlít cukorkaramellára...ánizsosra...és ez a rendetlen forma nyakban akasztva;)...tetszik

    ReplyDelete
  2. Köszi! :))
    Rita, nem lenne ez egy kicsit nagy nyakbaakasztva? :D

    ReplyDelete
  3. kicsire gondoltam és ánizsgyertya nélkül:)szerintem gyönyörű forma (elfogult vagyok az aszimmetrikus és organikus formák iránt)...

    ReplyDelete
  4. Jaa, hát olyan még persze lehet :))

    ReplyDelete
  5. Köszi :) Pedig te láttad, miből lett :D

    ReplyDelete
  6. Meg is lepődtem. :-DDD (viccvót)

    ReplyDelete
  7. Annyira jó, hogy belevitted az üveget:-) Gratulálok, szerintem zseniális... és nagyon esztétikus is!
    Köszönöm a játékot!

    ReplyDelete
  8. Köszönöm Neked is, és a játékot is! :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...