Dec. 9, 2011

Pittyenpöttyök - Dots are all around

Ezek most kissé szokatlanok, belátom :) 
Először is az újrahasznosítás jegyében készült a szabálytalan alakú medál. Ugyanis van az úgy, hogy nem pont úgy sikerül az üveget elvágni, ahogy azt elsőre elgondoltam, és makacs, és úgy törik, ahogy ő gondolja. És az ilyen darabokat sose szoktam kidobni, hanem szépen elrakom egy dobozkába, hátha megihletnek (volt már ilyen). Ez a hosszúkás, csokis-türkizes annyira megtetszett, hogy azóta csináltam már más színűt is, nemsokára azt is megmutatom :)
Ez ihlette a következő, bonbonos medált is. Aztán teljesen belelendültem a csokibizniszbe (hm, lesz még majd igazi csokis poszt is, remélem ;)), úgyhogy lett egy After Eight-ihlette, csokoládé és tengerzöld színű medál is.
És végül egy bohókás gyűrű befejezésnek, bohókás lelkeknek, egy mesegomba az ujjra :) 

Well, these are quite unusual, I admit. :)
The first, irregular pendant is the result of another of my recycling sessions. Sometimes the cutting process is not, erm, as successful as I hope, and then  I get pieces like this, for example. I always put these pieces in a box then sometimes, all of a sudden I get inspired by them :) I liked this longish, chocolate & turquoise pendant so much that I have already made another one in other colours. 
The chocolate bonbon was also inspired by the colours of this, and then I just totally got immersed in this chocolate theme (well, I hope to have a post featuring real chocolate in the near future ;)) and this is when I created the After Eight pendant, from choc brown and teal glasses.
And, finally, I brought a boho ring for boho souls - a fairytale mushroom ring :)

Szabálytalankodás / Irregularism

Nyolcszög-bonbon / Choctagon

After Eight...

Mesegomba-gyűrű / Fairytale mushroom (fly agaric) ring

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...